Nye medlemmer

Vi byder nye interesserede mennesker velkommen i Fyrkatgruppen.
Vi er en meget åben gruppe der gerne vil give plads til alle med interesse for vikingetiden og vores aktiviteter i øvrigt.

Vi forsøger at tage godt imod folk og få dem godt i gang, men gruppen består af enkelt individer og familier med deres egne projekter, så det vigtigste er at man selv har interessen og gå-på-modet til at komme i gang.
Vi hjælper meget gerne med råd og vejledning, men ofte er det nødvendigt at spørge ind til det man gerne vil have noget at vide om og bede om hjælp når man er i tvivl.

Det sociale betyder meget i gruppen og jo mere man deltager jo mere kommer man ind i dette fællesskab. Derfor er det vigtigt at være aktiv især i starten, for så bliver det hurtigt nemmere.

Alle er startet som begynder med begrænset viden og udstyr. Dette ser vi ikke som et problem. Man kan starte med meget lidt og arbejde sig videre derfra, i det tempo der passer en selv.
Men hvis man ønsker at deltage i gruppens udadvendte aktiviteter (f.eks. markeder og øvrige formidling) forventer vi at man forsøger at arbejde sig hen imod mere og mere autensitet, efterhånden som man skaffer sig mere viden og får lavet/anskaffet sig mere udstyr.