Lej en viking

Har du/I brug for en eller flere vikinger til et arrangement eller evt. emnearbejde med børn?

Vi kan tilbyde mange ting. Kontakt os med en idé om hvad I kunne tænke jer.

Fortæl lidt om målgruppen, kom med en dato og hvor det skal afholdes, ellers kan vi ikke tage stilling til det.

Vi har medlemmer der bl.a. kan tilbyde at:
fremvise dragter og udstyr
fortælle om vikingetiden
fortælle myter og sagn
fortælle om asatro
arrangere vikingelege
arrangere workshop i vikingemadlavning.
stille med en fuld lejr til overnatning i vikingetelt (i jeres egne soveposer), båludstyr til madlavning osv.

Gruppen består af en sammenslutning af familier og enkelt-individder og alle aktiviteter er frivillige og foregår i folks fritid. Ledelsen har derfor ingen bemyndigelse til at forpligtige os til arrangementer uden deltagernes accept.
Derfor vil deltagelsen i et arrangement altid være afhængig af om der er medlemmer der har tid og lyst til at deltage. Det er vigtigt at kontakte os i god tid, så vi har tid til at få en tilbagemelding fra vore medlemmer inden vi kan give jer besked om, om vi kan opfylde jeres ønske eller hvad vi evt. kan tilbyde jer i stedet.
Vi har en del medlemmer med skiftende arbejdstider, der kan deltage til hverdag, men de helt store setups kan kun foregå i weekender p.g.a. arbejde og skal i øvrigt falde udenfor vores deltagelse i vikingemarkeder der primært ligger i weekender fra sidst i juni til først i september.

Prisen vil afhænge af formålet og omfanget.
F.eks. skal en person der kommer ud i en skoleklasse eller børnehave for at fortælle og vise sit personlige udstyr formodentlig kun have transporten betalt.
Mens det vil koste noget mere at få nogen til at bruge en eller flere hele dage, eller at skulle medbringe store mængder udstyr.

Da vi primært er en håndværkergruppe kan vi ikke tilbyde kampshow. Her henviser vi i stedet til en af landets kampgrupper. Eller hvis det drejer sig om børn vil "Krigerskolen" være et godt valg.